Blogi

Ploki Soinille: Olet poliittisen historian suurin huijari


Petit omasi. Selkäranka katkesi. Rauman mies ei ollut rautaa.

Huusit Kreikan piikkiä kiinni vuodesta toiseen kuin röngän sonni. Mutta rahalähetys lähti heti kun tuli ministerinpaikka ja -palkka.

Taakanjakoa ei pitänyt tulla, mutta Audin takapenkki vaati sitäkin.

Puoluekokouksessa jäsenistö äänesti Halla-ahon puheenjohtajaksi jo ensimmäisellä kierroksella. Sinulle ei aito demokratia kelpaa. Tosin sanoithan jo aikaisemmin, että Suomi ja Turkki jakaisivat samat demokraattiset arvot. Sinä ja itsevaltainen Erdogan jaatte.

Juudas meni ja hirtti itsensä. Sinulle takinkääntö ei enää tuota tuskaa. Et uhraa itseäsi, vaan lapsesi, Perussuomalaiset.

xx

Putsaa sinusta ammentavien suu. Ihan vain esimerkkinä. Kun eduskuntaryhmän kokouksessa käsiteltiin kahta samaa sukupuolta olevan ja toisiaan rakastavan ihmisen oikeuksia, Lindström nimitti uutta avioliittolakia ministerinä kansanedustajille ja meille muille ”kikkelilaiksi”, joka hänen tulisi esitellä. Asioista voi olla montaa mieltä, mutta joku kunnioitus niidenkin ihmisten arvoa kohtaan, jotka kuuluvat vähemmistöön. Arvojen vuoksihan Uusi vaihtoehto lähti Sipilän kelkkaan?

Ja muuten, tuossa uudessa vaihtoehdossa ei ole mitään muuta uutta, kuin alamaisuus ja panttivankiasema. Sipilälle ja Orpolle orjat.

xx

Sanoit plokissasi 3.6. että ”pidät loikkareita luusereina”. Sillä mitalla, millä mittaat, sinua tullaan mittaamaan – sinähän Jumalan miehenä tunnet Raamatun, vaikka eduskuntaryhmän ja puoluehallituksen kokouksissa perkelettä ja saatanaa huusitkin.

Jos itsensä pettää, mitä jää jäljelle? Kavaltamansa puolueen tukisäätiö. Mutta Timo sinun ja Juudaksen ero on se, että sinä et palauta edes hopearahoja.

Minä lähdin mukaan politiikkaan juuri sinun kaltaistesi ihmisten vuoksi. Sinunkaltaistesi, jotka suhmuroivat ja vievät tavallisilta kansalaisilta uskon politiikkaan, koska tavoittelevat omaa etuaan. Pitkään minä sinua palvoin, pidempään tulen sinuakin suomalaisille pahoittelemaan.

Olet poliittisen historian suurin huijari.

Blogin kuva: Juha Ristamäki / Iltalehti