Blogi

Kokoomus, lopeta pelleily ja laita samalla varkaudesta, väkivallasta ja rattijuopumuksesta tuomittu Vapaavuori ruotuun


Suomen itsenäisyyden 100. juhlavuotena Kokoomus on isänmaan edun vastaisesti alkanut vihjailla hallituksen kaatamisella, koska demokraattisesti valitun hallituspuolueen uusi naama ei miellytä. On perusteita, joiden vuoksi hallituksia kaatuu, mutta tämä Suomen 2. eniten ääniä eurovaaleissa saanut europarlamentaarikko ei ole nyt sellainen.

Kokoomuksen ilmatilaa hallitsee Jan Vapaavuori, joka Halla-ahon eri oikeusasteiden erimielisen blogituomion sijaan on saanut tuomiot väkivallasta, varastamisesta ja rattijuopumuksesta. On sillä kaverilla pokkaa.

Jopa perussuomalainen ymmärtää, että hallituksen kaataminen on myös Kokoomuksen tavoitteiden näkökulmasta mitä älyttömin ratkaisu. Hallituspohja on talouspoliittisesti Kokoomukselle paras mahdollinen ja se muuttui puheenjohtajavalinnan myötä entistä paremmaksi – Soini oli talouspoliittisesti Halla-ahon vasemmalla puolella.

Valtavan yksityisen sotebisneksen avaaminen valinnanvapauden kautta on tavoite, jota Kokoomus on odottanut kauan kuin kuuta nousevaa. Keskusta sen sijaan tajuaa tulossa olevan uudistuksen arvon. Sipilä oli aikanaan valmis hajottamaan hallituksen, jos maakuntauudistusta ei tule, joten se ei todellakaan sitä nyt hajota, kun maakuntauudistus on vihdoin tulossa.

Jan Vapaavuori, otsikoit ulostulosi: Jos liberaalia demokratiaa ei puolusteta nyt, niin koska sitten? Vasemmistolainen sananvapauden rajoittaminen ja mielipidevaino ei ole liberaalia demokratiaa, vaan lähempänä neuvostoliittolaista totalitarismia.

On selvää, että jos Kokoomus hajottaa hallituksen maahanmuuttokriittisen pärstäkertoimen vuoksi ja heittää Perussuomalaiset oppositioon, kannatuksemme lähtee entistä kovempaan nousuun, kuin pelkällä Halla-ahon valinnalla.

Mutta kun Suomi ei ansaitse niin törkeää temppua juuri saavutettujen positiivisten talousnäkymien edessä. Kokoomus, ota itseäsi niskasta kiinni ja lopeta naurettava hiekkalaatikkonäytelmäsi. Jan ja kumppanit, älkää varastako Jussin lapiota.