Uncategorized

Tässä kehittämisasiakirja paremman puolueen puolesta!


Kokosin 14 kehitettävää asiaa, jotka nousevat jatkuvasti esille kentällä, ja median kanssa tekemisissä ollessani. Lähdin ehdolle puolueen varapuheenjohtajaksi, koska halusin lähteä nimenomaan kehittämään puoluetta. Olen toiminut paikallisyhdistyksen hallituksessa, valtuustoryhmässä, nuorten ja ukkojen piirien piirisihteereinä, nuorisojärjestön varapuheenjohtajana, toiminnanjohtajana ja nyt puheenjohtajana. Lisäksi olen toiminut nuorisojärjestön edustajana puoluehallituksessa ja eduskuntaryhmässä. Näiden kokemuksien pohjalta olen laatinut kehittämisasiakirjan, joka toimii itselleni asialistana, jota alan toteuttamaan, jos minut valitaan 3. varapuheenjohtajaksi. Asioita on paljon enemmänkin, mutta halusin nostaa niistä tärkeimmät valokeilaan.

Tutustu alla olevasta linkistä, mitä konkreettisesti haluan kehittää puolueessa:
Puolueen kehittämisasiakirja