Esittely

Vaikuttaminen vaatii kanttia ja mitään ei saa aikaiseksi, jos vähän väliä vilkuilee peruutuspeiliin. Minulla on tapana ottaa selvää asioista ja sen jälkeen paahtaa menemään täysillä eteenpäin.

Lähdin politiikkaan, koska halusin lähteä vaikuttamaan oikeudenmukaisemman Suomen puolesta ja kyllästyin vaikuttajien aikaansaamattomuuteen. Mukaan tultuani löysin syyn siihen, miksi muutokset tapahtuvat niin hitaasti: poliitikot yrittävät muotoilla kantojaan niin laveiksi, että katiskaan saataisiin kaikenlaisia kaloja. Massamielipiteiden perässä juokseminen ei kuitenkaan mahdollista aitoa vaikuttamista.

Taustastani sen verran, että opiskelen kasvatustieteitä Oulun yliopistossa viimeistä vuotta. Minusta tulee luokanopettaja ja kokemusta opettamisesta on kertynyt jo paljon. Sen lisäksi olen toiminut henkilökohtaisena avustajana kehitysvammaiselle pojalle, lastensuojeluyksikössä ohjaajana sekä lukuisissa myyntitehtävissä. Vapaaehtoistyötä olen tehnyt ohjaajana ja leirinjohtajana noin 40:llä lasten- ja nuortenleirillä. Tätä kaikkea on mahtunut elämääni, jota on nyt 28 vuotta takana.

Perussuomalaisissa olen toiminut paikallisyhdistyksessä, valtuustoryhmässä, nuorten sekä ukkojen piirisihteerinä, Perussuomalaisten Nuorten toiminnanjohtajana, varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana. Lisäksi istuin nuorten edustajana eduskuntaryhmässä ja puoluehallituksessa. Perussuomalaisten 3. varapuhteenjohtajana toimin 2015-2016. Nyt olen ehdolla Oulun kaupunginvaltuustoon kevään 2017 kuntavaaleissa.

Haluatko objektiivisempaa esittelyä? Lue henkilökuvat:

Helsingin Sanomat / MTV3 / YLE / Iltalehti / Ylioppilaslehti / Wikipedia